Een team van specialisten

We stellen ons graag aan je voor

De kracht van samen

Het Netnog logo bestaat uit twee verbonden accolades.
Een verbinding waar je van kunt profiteren!

Een accolade verbindt een aantal regels in onze schrijftaal. Bij Netnog staat de accolade voor verbinding met een aantal partners die mooie diensten aanbieden. Partners die stuk voor stuk hun vak beheersen en er lol in hebben je te helpen.

Door deze samenwerking ondersteunen we jou als klant, met mooie en goede on- en offline toepassingen.
Dat is het doel en de kracht die het logo weergeeft.

Marjolein Broeren

Tekstschrijver en contentspecialist

Beroeren betekent ‘raken’. Dat doe ik met de verhalen die ik schrijf en de content die ik maak. Voor mensen en organisaties. Mijn persoonlijke schrijfstijl en jarenlange ervaring in het communicatievak zet ik in om te schrijven voor de zorg en andere organisaties die de menselijke snaar willen raken. 

Met het creëren, publiceren en optimaliseren van aansprekende en effectieve teksten help ik relaties op te bouwen met jouw doelgroepen en klanten. Daarmee draag ik bij aan een dialoog, verandering of verbetering. Je kunt mij bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • het maken van een contentstrategie/tone of voice die perfect is afgestemd op je doel(groep);
  • (her)schrijven en redigeren van onder andere webteksten, artikelen, interviews en blogs;
  • advies over de inzet van de content en regie houden op de uitvoering ervan.

Ik werk grondig en bijt me op betrokken wijze vast in het verwoorden van de inhoud. Omdat ik makkelijk contact leg en graag samenwerk ben ik een verbindende factor. Dat zie ik terug in de verhalen die ik maak en de producten en resultaten die ik oplever. Met anderen of alleen. 

Wietske Flederus

Grafisch ontwerper

Na mijn opleiding tot grafisch ontwerper aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, volg ik nu een Master Scenografie aan de HKU in Utrecht. Met een breed interesse gebied ben ik een nieuwsgierige en enthousiaste ontwerper die opzoek is naar het creëeren van nieuwe ervaringen. In mijn werk streef ik naar multidisciplinariteit en interessante samenwerkingen om zo altijd nieuwe manieren van maken en denken te ontdekken en ontwikkelen. 

Door te werken in een breed scala aan media met een speciale focus op drukwerk, kan ik je helpen met het ontwerpen van jouw perfecte product. 

Marko ten Klooster

Webdesigner en functioneel beheerder

Ik vind het geweldig om met technische uitdagingen bezig te zijn. Of het nu hardware of software is, ik bijt me erin vast en kom meestal tot een mooi en gewenst resultaat. Ik mag graag mensen ondersteunen bij het oplossen van deze technische- of functionele vraagstukken.

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven en werk ik op dit moment als applicatiebeheerder bij Bentacera, een Financiële dienstverlener uit Leeuwarden.
Daarnaast beheer ik diverse websites en webshops. Een leuke om te melden is die van de Sven Kramer Academy.
In het technisch beheer van websites ondersteunen Henk en ik elkaar.

Henk Flederus

Webdesigner en accountmanager

Mijn passie in hobby en werk ligt in de combinatie van mens en techniek. De verbinding zoeken tussen gebruiker, leverancier en realisatie van een gewenst eindproduct. Daar ligt mijn uitdaging, toegevoegde waarde, kennis en ervaring. Dit vertaalde zich in het verleden door deelname aan implementatietrajecten bij de overheid of commerciele bedrijven. Agile en iteratief werken vind ik erg prettig en ik heb ervaring met rollen als scrummaster en productowner, procesontwerper en trainer. Eens per jaar mag ik aan de HAN LinkedIn trainingen verzorgen, een leuke uitdaging met jonge mensen die op een nieuwe manier kijken naar werk en gebruik van Social media.

In 2004 ben ik Netnog websites gestart en inmiddels nadert de hoeveelheid ontwikkelde website de 100. Waarbij vooral opvalt dat alle relaties langdurig verbonden zijn aan mij en ons. Ik vind het geweldig dat ik een aantal partners mag vermelden op deze pagina. Een mooie nieuwe ontwikkeling voor alle (nieuwe) relaties en welke in 2022 verder vorm zal krijgen verwacht ik.

Meer weten?

Maak dan even een afspraak.
De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

Contact

Netnog websites
Paalbalk 7
6852 GS  Huissen
T 026 3257 099
M 06 331 747 52
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.netnog.nl

KvK 09143381
Triodosbank NL91TRIO0379727889

Joomla JRD

netnog websites logo resource reg.provider

Netnog websites staat vermeld in de Joomla! Resources Directory.

Vraag

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

netnog websites de kracht van samen icon small© 2022 Netnog websites
Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt.