Skip to main content

Een team van specialisten

We stellen ons graag aan je voor

De kracht van samen

Het Netnog logo bestaat uit twee verbonden accolades.
Een verbinding waar je van kunt profiteren!

Een accolade verbindt een aantal regels in onze schrijftaal. Bij Netnog staat de accolade voor verbinding met een aantal partners die mooie diensten aanbieden. Partners die stuk voor stuk hun vak beheersen en er lol in hebben je te helpen.

Door deze samenwerking ondersteunen we jou als klant, met mooie en goede on- en offline toepassingen.
Dat is het doel en de kracht die het logo weergeeft.

Debbie Rözer

SEO-specialist / SEO-copywriter

Ik ben Debbie. Ooit begonnen als communicatiewetenschapper, met vleugjes sociologie en sociale psychologie. Daarna heb ik 15 jaar ervaring opgedaan bij marketingbureaus en inmiddels ben ik alweer een aantal jaar aan de slag met leuke opdrachten als freelance SEO-specialist en interim online markeer. Zo kruiste mijn pad die van Henk. Samen gaan we graag aan de slag om een goed presterende website voor jou te maken.

Weet jij wat jouw potentiële klant écht wilt? Zit die wel te wachten op jouw producten of diensten? Hoe raak je de gevoelige snaar, waardoor die potentiële klant een echte klant wordt?

Dat is waar ik mij mee bezig hou. Als SEO-specialist onderzoek ik de vraag van de markt en help ik jou met je bedrijfsstrategie. Hoe past jouw aanbod binnen de vraag van de markt? En welke inhoud moet jouw website dan bevatten om succesvol te zijn? Daar geef ik antwoord op.

Vervolgens schrijf ik graag de geoptimaliseerde teksten voor je. Geoptimaliseerd voor zoekmachines, natuurlijk. Maar vooral voor jouw nieuwe klant. Want je wilt wel de juiste snaar raken. Of dat gelukt is? Dat maak ik graag voor je inzichtelijk. Niets is zo fijn als datagedreven en doelgericht te werk gaan, zonder daarbij de drijfveren van jouw klant uit het oog te verliezen.

Een duidelijke bedrijfsstrategie voor glasheldere communicatie naar jouw klant, een website geoptimaliseerd voor zoekmachines én teksten die hun doel bereiken. Dat is wat ik doe.

Martine van Bon

Grafisch ontwerper

Ideeën vormgeven, daar ligt de kracht van BONtwerp grafische vormgeving. Ik help je graag naar een professionele uitstraling! Ik denk met je mee, ontwerp en realiseer een product met gevoel en voor de doelgroep die bij je past.
Dit doe ik met behulp van tekst en beeld, vorm en kleur. Hierbij is het luisteren naar jouw wensen en het stellen van de juiste vragen de basis voor het maken van een passend ontwerp. Van logo, complete huisstijl, flyer, folder, boek(omslag), advertentie tot verhuiskaart of geboortekaartje. Alles is mogelijk!

Grafische vormgeving is erg belangrijk bij de communicatie naar je klanten. Wat is je doelgroep? Wat wil je als bedrijf uitstralen? Is het terug te zien in je drukwerk? Dit allemaal is voor ieder bedrijf een uniek proces. Ik help en begeleid je bij dit proces op persoonlijke en professionele wijze.

BONtwerp grafische vormgeving staat voor persoonlijk en direct contact, één aanspreekpunt! Jouw ambities en passie voor je bedrijf en mijn ervaring en liefde voor grafische vormgeving vormen de ideale combinatie voor een optimaal en passend resultaat.

 

Marko ten Klooster

Webdesigner en functioneel beheerder

Ik vind het geweldig om met technische uitdagingen bezig te zijn. Of het nu hardware of software is, ik bijt me erin vast en kom meestal tot een mooi en gewenst resultaat. Ik mag graag mensen ondersteunen bij het oplossen van deze technische- of functionele vraagstukken.

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven en werk ik op dit moment als applicatiebeheerder bij Bentacera, een Financiële dienstverlener uit Leeuwarden.
Daarnaast beheer ik diverse websites en webshops. Een leuke om te melden is die van de Sven Kramer Academy.
In het technisch beheer van websites ondersteunen Henk en ik elkaar.

Henk Flederus

Webdesigner en accountmanager

Mijn passie in hobby en werk ligt in de combinatie van mens en techniek. De verbinding zoeken tussen gebruiker, leverancier en realisatie van een gewenst eindproduct. Daar ligt mijn uitdaging, toegevoegde waarde, kennis en ervaring. Dit vertaalde zich in het verleden door deelname aan implementatietrajecten bij de overheid of commerciele bedrijven. Agile en iteratief werken vind ik erg prettig en ik heb ervaring met rollen als scrummaster en productowner, procesontwerper en trainer. Eens per jaar mag ik aan de HAN LinkedIn trainingen verzorgen, een leuke uitdaging met jonge mensen die op een nieuwe manier kijken naar werk en gebruik van Social media.

In 2004 ben ik Netnog websites gestart en inmiddels nadert de hoeveelheid ontwikkelde websites de 100. Waarbij vooral opvalt dat alle relaties langdurig verbonden zijn en blijven. Ik vind het geweldig dat ik een aantal partners mag vermelden op deze pagina. Een mooie nieuwe ontwikkeling voor alle (nieuwe) relaties, welke in 2024 verder vorm zal krijgen verwacht ik.

Meer weten?

Kom dan eens vrijblijvend in gesprek.
De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.