fbpx

Toe aan een nieuwe huisstijl?
Bij ons ben je aan het juiste adres.

Communiceren met je relaties kan op een krachtige en heldere manier door de juiste grafische vormgeving. Wij kunnen meedenken vanuit je doelstelling tot het maken van concrete producten. In lijn en aansluitend op elkaar. Digitaal of in gedrukte vorm.
Een aantal mooie uitgewerkte voorbeelden:

Flyers en brochures

Een folder en/of brochure maken is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kun je veel informatie kwijt om kort en krachtig de doelgroep te informeren.

Visitekaartjes

Een goed visitekaartje sluit aan bij de identiteit en de huisstijl van je onderneming. De visitekaartjes die wij ontwerpen hebben bovendien een unieke en professionele uitstraling. Je wilt immers toch een goede impressie achterlaten bij de personen aan wie je jouw visitekaartje geeft?

Boekwerken

Een prachtige catalogus of boek laten samenstellen? We maken een uniek stuk presentatie van je werk. Geef je inhoud de verpakking en uitstraling die het verdiend. De eerste indruk en keuze is vooral op de lay-out gericht, laat deze daarom alles vertellen over de inhoud.

Posters

Een poster is een mooie manier om je bedrijf, evenement of aanbieding te promoten. Met de juiste combinatie van tekst, beeld en een pakkend ontwerp trek je direct de aandacht van je doelgroep.

  • Heel met Aandacht
  • Daya Elektrotechniek
  • Heel met Aandacht
  • Daya Elektrotechniek

Logo's

Een logo is meer dan alleen een paar letters of een plaatje. Een goed logo vormt een basis identiteit van je onderneming en een herkenbaar anker in je communicatie. Het is een blikvanger die  laat zien waar je voor staat. 

Kaarten

Speciale wensen of wil je een écht uniek ontwerp voor een kaartje? Wil je bijvoorbeeld iets bijzonders bekendmaken, iets te vieren of organiseer je een feest? Of is er een baby op komst? Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen.

VPTZ-Betuwe

Voor VPTZ-Betuwe ontwikkelde Wietske een aantal prachtige illustraties voor een brochure en de website.

Diversen

Een uniek product creëren voor een speciale gelegenheid of evenement. Dat is onze uitdaging en kracht. We denken met je mee en werken een drietal voorstellen uit.
Kiezen maar...

Even voorstellen..

Wietske Flederus
Grafisch ontwerper  

In juli 2018 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Ik ben een nieuwsgierige en enthousiaste ontwerper die opzoek is naar het creëeren van nieuwe ervaringen. In mijn werk streef ik naar multidisciplinariteit en interessante samenwerkingen om zo altijd nieuwe manieren van maken en denken te ontdekken en ontwikkelen. 
Door te werken in een breed scala aan media met een speciale focus op drukwerk, kan ik je helpen met het ontwerpen van jouw perfecte product. 

Contact

Netnog websites
Paalbalk 7
6852 GS  Huissen
T 026 3257 099
M 06 331 747 52
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.netnog.nl

KvK 09143381
Triodosbank NL91TRIO0379727889

Joomla JRD

netnog websites logo resource reg.provider

Netnog websites staat vermeld in de Joomla! Resources Directory.

Vraag

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

© 2021 Netnog websites
Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt.