fbpx
  • Start
  • Nieuws
  • Content Marketing, zinvolle investering?

Content Marketing, zinvolle investering?

webdesign arnhem netnog zoekmachine seo content marketingContentmarketing is het maken en verspreiden van artikelen, blogposts, video's, handleidingen, afbeeldingen, podcasts, eigenlijk alles wat geproduceerd wordt door een online uitgever of bedrijf dat wordt gedeeld op internet.

Contentmarketing kan worden gerealiseerd door (maar niet exclusief voor) een verscheidenheid aan online kanalen, waaronder sociale media, e-mail en websites.  Je kunt nog zoveel aandacht geven aan de SEO-techniek en alles laten perfectioneren. Als je geen waardevolle content op je website publiceert zal Google geen aandacht geven aan de zoekresultaten van je site.

Goede kwalitatief juiste content kan op verschillende manieren worden gedefinieerd, maar de belangrijkste principes om vast te houden zijn dat alles wat je produceert een van de drie dingen moet zijn: vermakelijk, interessant of nuttig. Bij voorkeur alle drie.

Als je inhoud niet nuttig of relevant is, heeft deze geen waarde en zijn het niet alleen zoekmachines die u negeren. De bezoekers zullen u ook negeren. Geweldige inhoud is de belangrijkste onderscheidende factor tussen merken in de digitaal getransformeerde wereld. Denk dus na over wat je over je vakgebied kunt vertellen en delen. Het zal de waarde van je site verbeteren en hierdoor een hogere score krijgen in Google.  Beter gevonden worden is het resultaat. Het is dus een waardevolle investering om je website te verrijken met waardevolle content!
Vragen of hulp nodig? We helpen graag.

  • Geplaatst in:
  • SEO

Geschreven door : Super User

Contact

Netnog websites
Paalbalk 7
6852 GS  Huissen
T 026 3257 099
M 06 331 747 52
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.netnog.nl

KvK 09143381
Triodosbank NL91TRIO0379727889

Joomla JRD

netnog websites logo resource reg.provider

Netnog websites staat vermeld in de Joomla! Resources Directory.

Vraag

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

© 2021 Netnog websites
Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt.