fbpx

Pieterpad online

netnog websites pieterpad
Yes, de website van het Pieterpad is live:-)

De meest bekende wandelroute van Nederland is daardoor ook digitaal weer volledig bij de tijd. Het Pieterpad was in 2004 waarschijnlijk het eerste lange afstand wandelpad met een eigen website. De website was sindsdien nauwelijks veranderd en was daardoor inmiddels ingehaald door de tijd. De nieuwe website biedt een schat aan informatie voor de wandelaar.

Elke etappe heeft zijn eigen pagina gekregen, met een routekaart waarop in- en uitgezoomd kan worden en waarop alle belangrijke voorzieningen zijn ingetekend. Horeca- en overnachtingsadressen hebben een eigen ingang gekregen op de nieuwe website en kunnen nu veel meer informatie aanbieden waarin wandelaars op allerlei manieren kunnen zoeken. Ook zijn nu de gpx-bestanden direct vanaf de website beschikbaar, en beschikt de site over een volwassen webshop.
Met de nieuwe website hoopt de Stichting Pieterpad opnieuw de toon te zetten door middel van een frisse vormgeving met veel beeldmateriaal, maar vooral door op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier veel informatie te bieden.

Een leuke reactie van Maarten (Stichting Pieterpad):
De nieuwe website is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Netnog websites uit Huissen van internetondernemer Henk Flederus, tevens een enthousiast (Pieterpad-) wandelaar.

Bekijk hier de website

Geschreven door : Super User

Contact

Netnog websites
Paalbalk 7
6852 GS  Huissen
T 026 3257 099
M 06 331 747 52
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.netnog.nl

KvK 09143381
Triodosbank NL91TRIO0379727889

Joomla JRD

netnog websites logo resource reg.provider

Netnog websites staat vermeld in de Joomla! Resources Directory.

Vraag

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

© 2021 Netnog websites
Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt.