Ben je al klaar voor AVG?

Per 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing.
In grote lijnen betekent dit minimaal de volgende aandachtspunten:

 • De domeinnaam/website moet met SSL beveiligd zijn.
  Voor het veilig versturen van persoonlijke informatie is een goed SSL-certificaat vereist.

  webdesign arnhem netnog zoekmachine seo content avg checklist

 

 • Schrijf een (nieuwe) privacyverklaring en publiceer deze op de site.
  Laat je bezoekers weten wat je met de geleverde gegevens doet. 
 • Bezoekers actief toestemming laten geven voor het vastleggen van gegevens.
  Dit geldt vooral bij aanmeldformulieren - aanmaken accounts binnen webshops - enz
 • Nieuwsbrief maillijsten opschonen.
  Voor het versturen van nieuwsbrieven moeten gebruikers actief goedkeuring hebben gegeven. Is dat aan te tonen?

Handige tip:
Maak eenvoudig in een aantal stappen en online een basis privacyverklaring op.
Dit kan op deze site, ontwikkeld door oa het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Veilig internetten, ben je klaar voor AVG?

 

Vragen of aanpassingen doorvoeren op je site?
Neem even contact met ons op.

 

Let op spookfacturen!

webdesign arnhem netnog zoekmachine seo content marketing spookfactuurEr komen de laatste tijd signalen binnen over facturen afkomstig van de bedrijven NL Domein Host en/of Domeinhost Nederland. De facturen zijn zogenaamde ´spookfacturen´ en wij adviseren u deze niet te betalen.

Factuur niet betalen en fraude melden!

Wij raden iedereen die een factuur van het bedrijf NL Domein Host en/of Domeinhost Nederland ontvangt deze niet te betalen. Het is verstandig direct een klacht in te dienen bij het Steunpunt Acquisitiefraude via fraudemeldpunt.nl. Wij adviseren bij uw klacht ook een kopie van de factuur mee te sturen. Door de klachten te bundelen kan het Steunpunt Acquisitiefraude de fraude sneller bestrijden.

Wat doen NL Domein Host en Domeinhost Nederland?

De bedrijven versturen facturen voor een zogenaamd geleverde dienst, waarbij het veelal gaat om domeinnaamregistraties. Onderaan, in de kleine letters, leest u dat het om een offerte gaat, niet om een factuur. Hun handelsnaam en website suggereren bovendien dat uitingen afkomstig zijn van een leverancier van domeinnaamregistratiediensten (registrar).

Actie vanuit SIDN/Netnog websites

Wij waarschuwen mensen voor deze spookfacturen en roepen op hiervan melding te maken bij het Steunpunt Acquisitiefraude. Dit is het landelijk meldpunt voor acquisitiefraude, te bereiken via fraudemeldpunt.nl. Helaas kunnen wij geen juridische stappen ondernemen tegen deze ondernemingen, omdat NL Domein Host en Domeinhost Nederland geen registrar van SIDN zijn of gebruik maken van onze bedrijfsnaam of logo’s.

bron: SIDN

Content Marketing, zinvolle investering?

webdesign arnhem netnog zoekmachine seo content marketingContentmarketing is het maken en verspreiden van artikelen, blogposts, video's, handleidingen, afbeeldingen, podcasts, eigenlijk alles wat geproduceerd wordt door een online uitgever of bedrijf dat wordt gedeeld op internet.

Contentmarketing kan worden gerealiseerd door (maar niet exclusief voor) een verscheidenheid aan online kanalen, waaronder sociale media, e-mail en websites.  Je kunt nog zoveel aandacht geven aan de SEO-techniek en alles laten perfectioneren. Als je geen waardevolle content op je website publiceert zal Google geen aandacht geven aan de zoekresultaten van je site.

Goede kwalitatief juiste content kan op verschillende manieren worden gedefinieerd, maar de belangrijkste principes om vast te houden zijn dat alles wat je produceert een van de drie dingen moet zijn: vermakelijk, interessant of nuttig. Bij voorkeur alle drie.

Als je inhoud niet nuttig of relevant is, heeft deze geen waarde en zijn het niet alleen zoekmachines die u negeren. De bezoekers zullen u ook negeren. Geweldige inhoud is de belangrijkste onderscheidende factor tussen merken in de digitaal getransformeerde wereld. Denk dus na over wat je over je vakgebied kunt vertellen en delen. Het zal de waarde van je site verbeteren en hierdoor een hogere score krijgen in Google.  Beter gevonden worden is het resultaat. Het is dus een waardevolle investering om je website te verrijken met waardevolle content!
Vragen of hulp nodig? We helpen graag.

 • Geplaatst in:
 • SEO

Is je site goed vindbaar?

website huissen netnog zoekmachineSEO Trend 2018!

Het bezoek van websites verschuift van de desktop en laptop steeds meer naar de mobiele telefoon, de smartphone en tablet. Dat vraagt van een website dat deze op de verschillende schermformaten goed wordt weergegeven en ook snel wordt geladen.
Google heeft eind 2017 aangekondigd bij de waardering van sites en het presenteren van zoekresultaten, het gebruik op de smartphone of tablet extra aandacht te geven. Is je site op een smartphone goed opgebouwd, duidelijk van structuur, veilig (SSL-certificaat) en laadt deze snel? Dan wordt de site extra gewaardeerd en komt deze eerder in beeld bij de zoekresultaten. Het is dus belangrijk te onderzoeken hoe de site presteert op oa een smartphone. Is de site veilig en laad deze binnen ongeveer 1,5 seconden, dan waardeert Google dat met een betere ranking.   
Hulp nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

 

 • Geplaatst in:
 • SEO

Bruidsmode Chantal

website huissen netnog bruidsmode chantal portfolio 1Proficiat Chantal met je nieuwe website!

Samen hebben we gezocht naar een nieuw format voor de website waarbij de basiskleuren moesten blijven bestaan. De hoeveelheid pagina's hebben we teruggebracht naar waar het echt om gaat en veel aandacht per pagina om in contact te komen, een afspraak te maken.

De site kent een koppeling naar het Instagram account van Chantal. Lekker snel en eenvoudig informatie delen en publiceren vanaf je smartphone op de site en Social media.  Nu de site eenmaal staat, verder met de SEO optimalisatie en kijken naar de promotie via Facebook.
Een mooi resultaat en leuke opdracht!
www.bruidsmodechantal.nl

Contact

Netnog websites
Paalbalk 7
6852 GS  Huissen
T 026 3257 099
M 06 331 747 52
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.netnog.nl

KvK 09143381
Banknr.  NL20INGB0004736267

© 2018 Netnog websites

Locatie

Vraag

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer